top of page

Privacy verklaring

Als bestuur van het Avicenna Excellence Program willen wij, naast het opzetten van een mooi programma, onze deelnemers een voorsprong geven op de arbeidsmarkt door ze in contact te brengen met onze partners. Wij streven ernaar om te binden met partners die innovatie binnen de gezondheidszorg hoog in het vaandel hebben. Om dit te realiseren vragen wij toestemming voor het delen van persoonsgegevens van onze deelnemers, zo kunnen onze partners de deelnemers contacteren wanneer zij carrièremogelijkheden, cursussen, traineeships/stages of workshops hebben die bij het profiel van de deelnemer past. Het is belangrijk om te weten dat de gegevens zorgvuldig worden bewaard, uitschrijven is altijd mogelijk en gegevens kunnen ingezien en gecorrigeerd worden door een mailtje te sturen naar bestuur@avicennnaxp.nl. De toestemming is twee jaar geldig, daarna worden een mail gestuurd voor verlenging of opzeggen van de toestemming. De gegevens komen terecht in onze database en worden alleen aangeleverd aan partners wanneer zij relevante carrièremogelijkheden te bieden hebben. Wij zullen nooit reclame of spam versturen.

Geen toestemming geven voor het delen van gegevens is natuurlijk geen probleem. Wel is het belangrijk om te weten dat wij als bestuur van AEP zelf wel de gegevens nodig hebben. O.a. bij het selecteren van de deelnemers, bij het op de hoogte houden van het programma (via de mail), enzovoort. Bij het verzenden van je gegevens geef je ons als bestuur hier toestemming voor.

Rechten

  • Recht op inzage en rectificatie: deelnemers hebben het recht om ten alle tijden de gegevens die gedeeld zijn met het AEP, in te zien en te wijzigen.

  • Recht op indienen van een klacht: klachten kunnen ingediend worden per mail via bestuur@avicennnaxp.nl.Onze klachtenfunctionaris zal dan zorgvuldig aan de gang gaan met de klacht. Klachten kunnen ook ten alle tijden worden ingediend bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

  • Recht op het stoppen van het gebruik van gegevens: deelnemers hebben ten alle tijden het gebruik van de persoonsgegevens te stoppen.​

 

Verplichte gegevens

Voor het meedoen met het programma is het belangrijk om een CV en motivatiebrief te ontvangen en een aantal persoonlijke gegevens (denk bijvoorbeeld aan het mailadres wat belangrijk is voor de communicatie). Mocht je ook open willen staan om direct in contact te worden gebracht met onze partners zijn wij ook verplicht toestemming te ontvangen om jullie gegevens te delen met onze partners. Zoals eerder gezegd kan dit een mooie kans zijn voor een toekomstige start van je carrière. De partners met wie wij de gegevens zouden kunnen delen staan op onze website.​

 

Beveiliging

Wij houden een datalekregister bij conform de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Dit betekent ook dat wij een meldplicht hebben om datalekken te melden bij de Autoriteit Persoonsgegevens en aan de mensen van wie de gegevens gelekt zijn. Daarnaast gebruiken wij Dropbox Business om alle privacygevoelige gegevens in op te slaan, dit is een sterk beveiligde omgeving.

Bedrijfsgegevens

Naam Stichting Avicenna

KvK-nummer 67821162

Statutaire zetel Utrecht

bottom of page