top of page
 • Is aanwezigheid verplicht?
  Er wordt verwacht dat je bij de introductieavond, het introductieweekend aanwezig bent en actief deel neemt aan de georganiseerde avonden. Indien je meer dan 3 avonden mist, zul je geen certificaat ontvangen aan het einde van het programma, om te stimuleren dat iedereen genoeg van het programma meekrijgt en bijdraagt binnen het team. We kunnen echter niets verplichten aangezien je vooral mee doet voor je eigen ontwikkeling en natuurlijk ook plezier.
 • Hoeveel tijd ben ik per week kwijt aan het programma?
  Tijdens de 15 weken van het programma is er iedere week op woensdagavond (+/- 19:00-21:30/22:00) een thema-avond, workshop of masterclass waarbij je aanwezig dient te zijn. Ook ben je naast de vaste avonden iedere week tijd kwijt aan het werken aan je zorg-innovatie met je team. Hoeveel tijd is afhankelijk van je team en de fase van het programma, gemiddeld gaan wij van 1 uur hiervoor uit.
 • Ik ben geen student meer, kan ik nog steeds meedoen aan het programma?
  Jazeker! Wij nemen ook PhD-studenten en young professionals aan.
 • Tot wanneer zijn de inschrijvingen open?
  De inschrijvingen gaan open op 29 november en sluiten op 7 januari 2024 om 23:59.
 • Ik woon niet in Utrecht, is het haalbaar voor mij om het programma te volgen?
  Jazeker, bij voorgaande edities studeerden ook enkele deelnemers in Groningen en Maastricht! Hoewel het voor deze studenten wat lastiger is dan voor studenten uit Utrecht of Amsterdam, is het wel degelijk haalbaar tijdens de avonden aanwezig te zijn. Alle avonden zullen in de randstad worden gehouden; het merendeel van de avonden in Utrecht en een aantal avonden in Amsterdam of op andere locaties bij bedrijven.
 • Zijn er kosten verbonden aan het programma?
  Ja, wij vragen van alle deelnemers een eigen bijdrage van €100. Dit zijn de kosten voor o.a. het introductieweekend.
 • Hoe worden de teams ingedeeld in het programma?
  De teams zullen worden ingedeeld door het Avicenna bestuur. Om interdisciplinaire samenwerking te stimuleren, worden deelnemers met verschillende achtergronden bij elkaar in het team ingedeeld. De teams zullen tijdens de introductie avond bekend worden gemaakt.
bottom of page