top of page

Aanmelden Avicenna Excellence Program 2024

​​Wat leuk dat je je wilt aanmelden voor het Avicenna Excellence Program 2024! Dit programma biedt jou dé kans om binnen een multidisciplinair team een innovatie op te zetten terwijl je in contact komt met vooraanstaande sprekers en bedrijven in de zorgsector. Van deelnemers vragen wij voor de periode februari t/m mei 2024 ongeveer 4-6 uur per week inzet. 

Aanmelden is mogelijk t/m 14 januari 2024 23:59. Uiterlijk 15 januari 2024 zal de selectie van de deelnemers per mail bekend worden gemaakt. Mocht je vragen hebben,  neem dan contact met ons op via op bestuur@avicennaxp.nl of stel je vraag via de chat.

 

Toelatingseisen

 • Je staat ingeschreven bij een masteropleiding, volgt een PhD traject of bent recentelijk afgestudeerd.

 • Je kunt bij alle programma activiteiten aanwezig zijn. Hieronder vallen het inspiratieweekend (23-25 februari 2024), en de wekelijkse bijeenkomsten die voornamelijk op woensdagavond zullen plaatsvinden. Er wordt verwacht dat je op deze momenten aanwezig kunt zijn.

Selectiecriteria

 • Curriculum Vitae (CV);

 • Motivatie en aantoonbare interesse in de gezondheidszorg;

 • Interesse in entrepreneurship, innovatie en/of interdisciplinaire samenwerking;

Voorwaarden

 • Je betaalt €100 inschrijfgeld* dat wordt besteed aan o.a. de zaalhuur, georganiseerde borrels en het inspiratieweekend.

 • Je geeft toestemming voor het delen van je CV en naam met AEP-partners. Meer informatie over gegevens delen vind je in onze privacyverklaring.

 • Je geeft toestemming om in het ledenbestand te komen waarbij wij contact met jou via de email kunnen zoeken.

Over de aanmelding

Naast jouw CV zijn we vooral benieuwd naar jouw visie op innovatie in de zorg. Wij hebben daarom de volgende vijf vragen opgesteld die je tijdens je aanmelding in maximaal 125 woorden per vraag dient te beantwoorden:

 1. Wat hoop je over het onderwerp innovatie in de zorg te leren binnen dit programma?

 2. Wat zie jij momenteel als de grootste uitdagingen en kansen in de zorg?

 3. Welke rol wil je persoonlijk aannemen binnen de zorg in de komende vijf jaar?

 4. Als je morgen een start-up zou beginnen, wat zou dan je focusgebied zijn?

 5. Wat motiveert jou om mee te doen aan deze editie van het Avicenna programma?

Succes met je aanmelding!

* Er is een mogelijkheid om in termijnen te betalen. Mocht dit nodig zijn stuur dan een mail naar bestuur@avicennaxp.nl  gericht aan onze penningmeester, Maureen, om een regeling te treffen. 

bottom of page