Veelgestelde vragen

Hoeveel tijd ben je per week kwijt aan het programma?


Iedere week ben je maandag avond (19:00-21:30) betrokken bij een thema-avond of workshop. Ook ben je naast de vaste avonden per week tijd kwijt aan het werken aan je zorg-innovatie met je team. Hoeveel tijd dit is afhankelijk van je team en de phase van het programma. Gemiddeld gaan wij uit van 4-5 uur per week.
Ik ben geen student meer, kan ik nog steeds meedoen aan het programma?


Jazeker! Wij nemen ook PhD-studenten en young professionals aan.
Hoe worden de teams ingedeeld in het programma?


De teams zullen worden ingedeeld tijdens het introductieweekend. Om interdisciplinaire samenwerking te stimuleren is het de bedoeling om zoveel mogelijk studenten met een andere achtergrond bij elkaar in het team te stoppen.
Is aanwezigheid verplicht?


Er wordt verwacht dat je bij het introductie weekend aanwezig bent en actief deel neemt aan de georganiseerde avonden. Als je meer dan 3 avonden mist krijg je geen certificaat aan het einde van het programma. We kunnen echter niets verplichten aangezien je vooral mee doet voor je eigen ontwikkeling en natuurlijk ook plezier.
Tot wanneer zijn de inschrijvingen open?


De inschrijvingen zullen op 9 januari 2022 sluiten.
Ik woon niet in Utrecht, is het haalbaar voor mij om het programma te volgen?


Jazeker, bij voorgaande edities studeerden enkele deelnemers in Groningen en Maastricht. Hoewel het voor deze studenten zeker lastiger is dan voor studenten uit Utrecht of Amsterdam, is het wel degelijk haalbaar tijdens de avonden aanwezig te zijn.
Wat is de invloed van COVID-19 op het programma?


Op het moment is het lastig om hier een duidelijke uitspraak over te maken. Wij zullen het programma natuurlijk inrichten volgens de richtlijnen van het RIVM. Hou de website in de gaten voor meer informatie hierover. Door de coronamaatregelen is de precieze invulling van de avonden nog niet zeker, waarschijnlijk zullen de avonden hybride worden. Hierdoor zal het ook mogelijk zijn om digitaal deel te nemen.
Zijn er kosten verbonden aan het programma?


Ja, wij vragen van alle deelnemers een eigen bijdrage van €100. Dit zijn de kosten voor het introductieweekend.