Veelgestelde vragen

Hoeveel tijd ben je per week kwijt aan het programma?


Iedere week ben je maandag avond van ... tot ... betrokken bij een thema-avond of workshop. Ook ben je naast de vaste avonden per week tijd kwijt aan het werken aan je zorg-innovatie met je team. Hoeveel tijd dit is afhankelijk van je team en de phase van het programma. Gemiddeld gaan wij uit van 4-5 uur per week.
Ik ben geen student meer, kan ik nogsteeds meedoen aan het programma?


Jazeker! Wij nemen ook PhD-studenten en young professionals aan.
Hoe worden de teams ingedeeld in het programma?


De teams zullen worden ingedeeld tijdens het introductieweekend. Om interdisciplinaire samenwerking te stimuleren is het de bedoeling om zoveel mogelijk studenten met een andere achtergrond bij elkaar in het team te stoppen. Tevens zal er rekening worden gehouden met de profielschets die voor elke deelnemer wordt gemaakt door Management Drives.
Is aanwezigheid verplicht?


Niets is verplicht, er wordt echter wel verwacht dat je bij het introductie weekend aanwezig bent en actief deel neemt aan de georganiseerde avonden. Als je meer dan 3 avonden mist krijg je geen certificaat aan het einde van het programma.
Tot wanneer zijn de inschrijvingen open?


De inschrijvingen zullen 3 januari 2021 sluiten.
Ik woon niet in Utrecht, is het haalbaar voor mij om het programma te volgen?


Jazeker, bij voorgaande edities studeerden enkele deelnemers in Groningen en Maastricht. Hoewel het voor deze studenten zeker lastiger is dan voor studenten uit Utrecht of Amsterdam, is het wel degelijk haalbaar tijdens de avonden aanwezig te zijn.

© 2023 by NEW-CLICK. Proudly created with Wix.com

amgen-logo_edited.png