Bestuursjaar Avicenna Excellence Program (AEP) 2022-2023

 

We zijn alweer halverwege de 7e editie Avicenna Excellence Program! Dit betekent dat wij als bestuur op zoek zijn naar 6 nieuwe enthousiaste bestuursleden om het Avicenna Excellence Program 2022-2023 te organiseren! Ben jij een master-, PhD-student of recentelijk afgestudeerd en heb je interesse in innovatie in de zorg? Dan is dit dé kans voor jou!

Avicenna Excellence Programma
Het Avicenna Excellence Program is een extracurriculair programma voor high potential master-, PhD- studenten of Young Professionals. Centraal in het programma staat innoveren in de gezondheidszorg door middel van interdisciplinaire samenwerking. In kleine teams werken deelnemers met verschillende achtergronden aan oplossingen en innovaties voor actuele thema’s binnen de gezondheidszorg. De studenten worden tijdens thema-avonden geïnspireerd en geïnformeerd door vooraanstaande sprekers over alle aan de gezondheidszorg gerelateerde thema’s. Zo krijgen de deelnemers een beter beeld van wat er speelt in de zorg en welke uitdagingen de toekomst brengt. Daarnaast worden er masterclasses en trainingen gegeven waarin essentiële ondernemings- en innovatievaardigheden worden bijgebracht om de deelnemers zo goed mogelijk te begeleiden tijdens het ontwikkelen van hun innovatie. Tijdens het eindevent presenteren alle teams hun innovatie en strijden zij om de titel "Avicenna Best Healthcare Innovation 2023".

Wat houdt een bestuursjaar bij Avicenna in?

Jij bent met jouw bestuur verantwoordelijk voor zowel de koers als de organisatie van het Avicenna Excellence Program 2022/23. Je zet het werk van jullie voorgangers voort, maar daarnaast hebben jullie voldoende ruimte om een eigen draai aan jullie bestuursjaar en het programma te geven. Zo zijn jullie volledig verantwoordelijk voor de invulling van het programma, denk hierbij aan thema's, sprekers en workshops of andere elementen van het programma. Gedurende één jaar leer jij hoe het is om een professionele organisatie te besturen en ontwikkel je de nodige skills die daar bij komen kijken. Ook bouw je een netwerk op door in contact te komen met invloedrijke professionals in het gehele zorgspectrum.

Wat wordt er van je verwacht?

  • Je bent master- of PhD student of recentelijk afgestudeerd

  • Je hebt affiniteit met innovatie in de zorg

  • Je werk graag in een team en bent gemotiveerd, pro-actief en innovatief

  • Je bent bereid circa 4 – 8 uur per week naast je studie of baan aan Avicenna te besteden (wordt minder naarmate de voorbereidingen voor het programma zijn gedaan)

Functies: Voorzitter, Secretaris, Penningmeester, Acquisitie, Promotie, Externe Relaties.

Ben jij enthousiast en zie jij jezelf als bestuurslid van het Avicenna Excellence Program bestuur 2022-2023? Mail dan uiterlijk zondag 8 mei 23:59 je CV en korte motivatiebrief naar:

bestuur@avicennaxp.nl!

 

Vergeet in je motivatiebrief niet te vermelden naar welke functie(s) binnen het bestuur je interesse uitgaat!

Heb je nog vragen of ben je benieuwd naar onze ervaringen? Stuur ons dan een mailtje naar bestuur@avicennaxp.nl. Wij vertellen je graag meer over wat we doen en onze ervaringen!

 
DSC_0773_edited.jpg