BESTUURSJAAR AVICENNA EXCELLENCE PROGRAM (AEP) 2021-2022

Het succesvolle Avicenna Excellence Program 2020/21 nadert zijn einde. Dit betekent dat wij op zoek zijn naar 6 nieuwe enthousiaste bestuursleden om het Avicenna Excellence Program 2021/22 te organiseren! Ben jij een master of PhD student of recent afgestudeerd en heb je interesse voor innovatie in de zorg? Dan is dit de kans voor jou!

Avicenna Excellence Programma
Het Avicenna Excellence Program is een extracurriculair programma voor high potential master- en PhD- studenten of young professionals. Centraal in het programma staat innoveren in de gezondheidszorg door interdisciplinaire samenwerking. In kleine teams werken deelnemers met verschillende achtergronden aan oplossingen en innovaties voor 9 thema’s binnen de gezondheidszorg. De studenten worden tijdens thema-avonden geïnspireerd en geïnformeerd door vooraanstaande sprekers over elk van de 9 aan de gezondheidszorg gerelateerde thema’s. Zo krijgen de deelnemers een beter beeld van wat er speelt in de zorg en welke uitdagingen de toekomst brengt. Daarnaast worden er masterclasses en\of trainingen gegeven waarin essentiële ondernemings- en innovatievaardigheden worden bijgebracht om de deelnemers zo goed mogelijk te begeleiden tijdens het ontwikkelen van hun innovatie. Tijdens het eindevent presenteren alle teams hun innovatie en strijden zij om de titel "Avicenna Best Healthcare Innovation 2022".

Wat houdt een bestuursjaar bij Avicenna in?

Jij bent met jouw bestuur verantwoordelijk voor zowel de koers als de organisatie van het Avicenna Excellence Program 2021/22. Je zet het werk van jullie voorgangers voort, maar daarnaast hebben jullie voldoende ruimte om een eigen draai aan het bestuursjaar te geven. Zo zijn jullie volledig verantwoordelijk voor de invulling van het programma, denk hierbij aan thema's, sprekers en workshops. Gedurende één jaar leer jij hoe het is om een professionele organisatie te besturen en ontwikkel je de nodige skills die daar bij komen kijken. Ook bouw je een netwerk op door in contact te komen met invloedrijke professionals in het gehele zorgspectrum.

Wat wordt er van je verwacht?

  • Je bent master- of PhD student of net afgestudeerd

  • Je hebt affiniteit met innovatie in de zorg

  • Je werk graag in een team en bent gemotiveerd, pro-actief en innovatief

  • Je bent bereid circa 4 – 8 uur per week naast je studie of baan aan Avicenna te besteden (wordt minder naarmate de voorbereidingen voor het programma zijn gedaan)

Functies: Voorzitter, Secretaris, Penningmeester, Acquisitie, Promotie, Externe Relaties

Ben jij enthousiast? Mail dan je CV en een korte motivatiebrief vóór 2 juni, 23:59 uur, te mailen naar avicennaxp@gmail.com

 

Vergeet in je motivatiebrief niet te vermelden naar welke functie(s) binnen het bestuur je interesse uitgaat!

Wil je meer weten? Stuur dan een email naar avicennaxp@gmail.com met je telefoonnummer. Wij vertellen je graag meer over wat we doen.