Ons Team

Het bestuur van het Avicenna Excellence Program is in handen van een enthousiast en ambitieus team van studenten en young professionals. Vanuit hun passie voor de zorgsector, innovaties en ondernemerschap zetten zij zich een jaar lang in voor het AEP. Ieder jaar worden er 5 tot 6 nieuwe bestuursleden gekozen die verantwoordelijk zijn voor het vorm geven van het volgende programma, het organiseren van de evenementen en de continuïteit van de stichting. 

 

Naast het jaarbestuur is er een Adviesraad, bestaande uit oud-bestuursleden van voorgaande edities, die de langetermijnvisie nastreven. Tenslotte heeft het AEP een team van Ambassadeurs voor de promotie van het programma, vergroting van het netwerk en ondersteuning bij evenementen.

AEP bestuur 2021-2022

Marlou
  • LinkedIn

Marlou Smits
Voorzitter

Marlou is sinds maart ‘21 aan het werk als adviseur binnen de zorgsector. Zij heeft altijd een brede interesse gehad in de organisatie van zorgsystemen. Na haar bachelor European Public Health besloot zij daarom de master European Health Economics & Management te gaan doen. In beide studies deed ze veel internationale ervaring op en is de ambitie om bij te dragen aan een duurzaam en betaalbaar zorglandschap alleen maar gegroeid. Vanuit die affiniteit vervult zij dit jaar de rol van voorzitter van het Avicenna Excellence Program. Samen met haar bestuur hoopt zij het programma naar een nog hoger niveau te tillen!

Inge
  • LinkedIn

Inge van den Boogaard
Secretaris

Inge studeert geneeskunde en is bezig met haar laatste coschappen die zij invult bij de intensive care geneeskunde en bij de spoedeisende geneeskunde. Met als doel een breder perspectief te krijgen van de algehele gezondheidszorg, heeft zij daarnaast de master Health Economics, Policy and Law in 2019 afgerond aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Hier kwam zij tot het besef dat interdisciplinaire samenwerking cruciaal is voor het leveren van goede zorg aan patiënten. Nadat zij in 2020 zelf mee heeft gedaan aan het programma, zal zij komend jaar de functie van secretaris op zich nemen.

Teun
  • LinkedIn

Teun Nipius
Penningmeester

Teun heeft altijd al affectie met de gezondheidzorg gehad, maar hij heeft zijn interesse hiervoor pas echt gevonden tijdens zijn master. Waar hij in zijn bachelor Mechanical Engineering nog maar weinig te maken had met de zorgsector, probeert hij er nu alles aan te doen om de zorg te innoveren vanuit de TU Delft met zijn master BioMedical Engineering. Teun probeert met zijn bèta achtergrond niet alleen de zorg te innoveren, het komt ook nog eens enorm te pas voor zijn functie als penningmeester binnen het Avicenna bestuur.

Nout
  • LinkedIn

Nout van Kuik
Externe Relaties

Nout is dit jaar verantwoordelijk voor de externe relaties van het Avicenna Excellence Program. Zijn interesse in de gezondheidszorg begon aan het einde van zijn bachelor Industrieel Ontwerpen, tijdens zijn minor Medisch Technologisch Gebaseerd Ondernemerschap. Na zijn bachelor is hij daarom ook begonnen aan de master BioMedical Engineering aan de Technische Universiteit Delft. Op dit moment loopt hij stage in het Erasmus MC om zo de technische kennis uit Delft te verbinden met de medische kennis uit Rotterdam. Nout zal dit jaar zorg dragen voor het programma en de invulling ervan.

Imke
  • LinkedIn

Imke Gevers
Acquisitie

Imke gaat komend jaar haar master Technical Medicine afronden. Sinds het begin van haar opleiding tot klinisch technoloog is zij al bezig met technische innovaties in de zorg en de implementatie hiervan. Toen zij meewerkte aan het ontwikkelen van nood-beademingsapparatuur tijdens de corona pandemie heeft ze pas echt gemerkt hoeveel zorgsectoren en interdisciplinaire samenwerking er nodig is om zo'n plan van de grond te krijgen. Ze zal zich dit jaar bezighouden met de partners van het Avicenna Excellence Program. Hierbij gaat zij zich inzetten voor een breed scala aan partners die het programma en haar deelnemers naar een hoger niveau kunnen tillen.

Stephanie
  • LinkedIn

Stephanie Lako
Promotie

Stephanie is dit jaar verantwoordelijk voor de promotie van het Avicenna Excellence Program. Stephanie is altijd al geïnteresseerd geweest in de gezondheidszorg in zowel binnen- als buitenland. Na haar bachelor Gezondheidswetenschappen heeft ze de master Global Health gevolgd en in september is ze gestart met een tweede master infectieziekten. In haar studie heeft ze gezien hoeveel verschillende partijen er betrokken zijn bij de zorg en hoe belangrijk interdisciplinaire samenwerking is in de zorg. Ze zal zich dit jaar inzetten voor het werven van deelnemers uit veel verschillende disciplines, om zo een mooi programma neer te zetten!