Ons Team

Het bestuur van het Avicenna Excellence Program is in handen van een enthousiast en ambitieus team van studenten en young professionals. Vanuit hun passie voor de zorgsector, innovaties en ondernemerschap zetten zij zich een jaar lang in voor AEP. Ieder jaar worden er 5 tot 6 nieuwe bestuursleden gekozen die verantwoordelijk zijn voor het vorm geven van het volgende programma, het organiseren van de evenementen en de continuïteit van de stichting. 

 

Naast het jaarbestuur is er een Raad van Bestuur, bestaand uit oud-bestuursleden van voorgaande edities, die de langetermijnvisie nastreven. Tenslotte heeft AEP een team van ambassadeurs voor promotie van het programma, vergroting van het netwerk en  ondersteuning bij evenementen

  • LinkedIn

Marjolein ten Dam

Voorzitter

Marjolein heeft in 2019 de bachelor Biomedische Wetenschappen afgerond in Utrecht en is op dit moment aan het einde van haar master Regenerative Medicine & Technology. Na als deelnemer mee te hebben gedaan aan het programma zal zij komend jaar de functie van voorzitter op zich nemen. In het afgelopen jaar heeft zij ervaren hoe waardevol het Avicenna Excellence Program is en hoopt zij met dit bestuur het tot een nog hoger niveau te kunnen tillen.

  • LinkedIn

Marissa Traets

Secretaris

Marissa studeert geneeskunde en is bezig met haar laatste jaar die zij invult bij de interne en intensive care geneeskunde. Komend jaar zal zij de functie als secretaris op zich nemen. Nadat zij met haar team de eerste prijs voor de beste innovatie van AEP 2020 heeft gewonnen, zal zij zich komend jaar inzetten om opnieuw een succesvolle editie van het AEP te organiseren. Zij kijkt uit naar het contact met enthousiaste sprekers, partners, en deelnemers met ambities in innovatie in de gezondheidszorg!

  • LinkedIn

Janneke Toorians

Penningmeester

Janneke vervult de positie als penningmeester voor Avicenna. Ze studeert Regenerative Medicine and Technology aan de Universiteit van Utrecht. Hier kwam zij tot het besef dat veel aspecten van de zorg niet worden behandeld in het reguliere studiecurriculum. Vandaar dat Avicenna goed binnen haar straat viel; een groot netwerk met zorg professionals, nadenken over problemen in de zorg en deze proberen op te lossen en te implementeren.

  • LinkedIn

Samira Chaim

Externe Relaties

Samira is dit jaar verantwoordelijk voor de externe relaties van het AEP dit jaar. Na de bachelor Farmacie te hebben afgerond aan de Universiteit van Utrecht, is ze momenteel bezig met de master Farmacie aan de Universiteit van Leiden en met de master Health, Economics, Policy and Law aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Zelf hoopt ze bij te kunnen dragen bij het bij elkaar brengen van verschillende interdisciplinaire talenten, om zo het uiterste te kunnen halen uit de innovaties binnen de zorg!

  • LinkedIn

Maurits Vriesendorp

Acquisitie

Maurits is al jaren geinteresseerd in alles wat met gezondheidzorg te maken heeft. Als kind droomde hij ervan om kinderarts te worden. Toch besloot hij in 2014 zijn technische inzicht te combineren met de zorg en Klinische Technologie te studeren. Na het behalen van zijn bachelor besloot hij door te gaan met de Master Biomedical engineering. Deze keuze gaf hem meer vrijheid om zich te focussen op innovatie in de zorg. Afgelopen jaar heeft hij een onderzoekstage in Zuid Afrika gedaan en aan de nieuwste Europese zorginnovaties gewerkt bij NLC. Dit jaar is hij verantwoordelijk voor de Acquisitie van het Avicenna programma

  • LinkedIn

Eveline van Koten

Promotie

Eveline is geboren en getogen in München. Na haar eindexamen is zij verhuisd naar Delft waar ze haar bachelor Industrial Design Engineering heeft afgerond aan de TU Delft. Na haar bachelor begon zij met de master Biomedical Engineering omdat ze altijd affiniteit heeft gehad met de zorg. Naast haar studie heeft zij zich door middel van stages ingezet in de zorgsector. Zowel hier als tijdens haar opleiding merkte zij hoe belangrijk interdisciplinaire samenwerking is. Zij zal zich dit jaar vooral bezig houden met het werven van studenten voor het Avicenna Excellence Program 2021.