Aanmelden Avicenna Excellence Program 2022

De officiële deadline voor aanmelden is verstreken! We zijn momenteel bezig met het evalueren van de aanmeldingen. Heb je de deadline gemist, en wil je je nog graag aanmelden voor AEP 2022? Stuur ons een mailtje (bestuur@avicennaxp.nl) en we nemen contact met je op!

Wat leuk dat je je wil aanmelden voor in Avicenna Excellence Program 2022! Dit programma biedt jou dé kans om binnen een multidisciplinair team een innovatie op te zetten terwijl je in contact komt met vooraanstaande sprekers en bedrijven in de zorgsector. Van deelnemers vragen wij voor de periode februari t/m mei 2022 ongeveer 6-8 uur per week inzet.  Mocht je geselecteerd worden, dan geef je ons toestemming jouw CV te delen met eventuele partners die interesse hebben in jouw profiel. 

Aanmelden is mogelijk t/m 9 januari 2022 23:59. Uiterlijk 16 januari 2022 zal de selectie van de deelnemers per mail bekend worden gemaakt. 

Mocht je vragen hebben, weet ons gerust te bereiken op bestuur@avicennaxp.nl.

 

Toelatingseisen

  • Ingeschreven staan bij een universitaire masteropleiding, een PhD traject volgen of recent zijn afgestudeerd (0-3 jaar).

  • In staat zijn aan het gehele programma deel te nemen (introductieweekend 11-13 februari 2022 en de wekelijkse bijeenkomsten, voornamelijk maandagavonden). Hiervoor geldt een aanwezigheidsplicht. Door de coronamaatregelen is de precieze invulling van de avonden nog niet zeker, indien mogelijk willen wij het programma zo veel mogelijk fysiek houden. 

Selectiecriteria

  • Prestaties binnen en buiten de studie

  • Curriculum Vitae

  • Motivatie en aantoonbare interesse in de gezondheidszorg

  • Interesse in entrepreneurship, innovatie en/of interdisciplinaire samenwerking

  • Communicatieve vaardigheden

Voorwaarden

  • Je betaalt €100 inschrijfgeld dat wordt besteed aan het introductieweekend en andere faciliterende kosten van het programma.

  • Je hebt de mogelijkheid om je gegevens te delen met AEP-partners.  Als bestuur van het Avicenna Excellence Program willen wij, naast het opzetten van een mooi programma, onze deelnemers een voorsprong geven op de arbeidsmarkt door ze in contact te brengen met onze partners. Meer info over gegevens delen vind je in onze privacyverklaring.